Home  ::  Šta?  ::  Muzika  ::  Disko spektakl “Hed Kandi” opet u Beogradu

Anketa

Nedeljno popodne

Kako volite da provodite jesenje/zimsko nedeljno popodne?

U tržnom centru

U tržnom centru

U parku

U parku

U muzeju

U muzeju

U bioskopu

U bioskopu

Ispred TV-a

Ispred TV-a

Na Internetu

Na Internetu

Rezultati

Muzika

Disko spektakl “Hed Kandi” opet u Beogradu

Prestižni londonski serijal disko žurki “Hed Kandi” , koja se održavaju na najekskluzivnijim svetskim lokacijama od Las Vegasa do Barselone i Ibize, 4. aprila po drugi put dolazi u Srbiju. Domaćin ovog glamuroznog spektakla opet će biti beogradski bar “Brankow”.

 


2

 

Od kada ga je 1999. godine osnovao DJ Mark Dojl, "Hed Kandi" je od britanskog praktično postao svetski fenomen. Preko noći je prešao okvire Ujedinjenog kraljevstva i počeo da gostuje po drugim evropskim zemljama, ali i Americi i Australiji. Do sada je na njihovom katalogu više od 80 kompilacija i albuma i brojnih drugih projekata. Sa dolaskom žurke "Hed Kendi" "Brankow" nastavlja da se profiliše kao mesto koje donosi nove trendove i kvalitenu muziku u Beograd. Jedan od najglamuroznijih svetskih DJ-eva Dimitri from Paris, poznat po nastupima na modnim revijama Šanel, Žan Pol Gotjea, Iv Sen Lorana i "Plejboj" žurkama, nekadašnja pevačica poznatog francuskog sastava "Nouvelle Vague" Melani Pein, holandska fanki atrakcija "Kraak n Smaak" koja je na "Exitu" nastupila pred 15.000 ljudi, kao i Stefan Pompenjak, autor čuvene kompilacije "Hotel Costes" i DJ na holivudskim džet set žurkama Mika Džegera i Kameron Diaz, samo su neka od priznatih inostranih imena koja su gostovala u "Brankowu".

1

Posle senzacionalne žurke sa atraktivnim plesačicama i koreografijom koju je "Hed Kandi" priuštio Beogradu u decembru prošle godine, ovaj prestižni modni, muzički i parti brend u aprilu sprema još jedan spektakl. Beograd će opet stati rame uz rame sa Ibizom, Las Vegasom, Majamijem, Amsterdamom, Barselonom, kao i u decembru prošle godine kad je u "Brankowu" nastupio jedan zaštitnih znakova ovog brenda, DJ Andy Norman. "Hed Kandi" i Andy su potpuno opravdali klasu, tako se očekuje da i novi parti ne bude ispod tog nivoa. Ovaj prestižni brend specijalizovan je za NU disko muziku, koja predstvalja romantičnu vrstu disko hausa. Na žurkama uvek di džeja uživo prate saksofonista i perkusionista, pa će se takav miks desiti i u "Brankowu".

Koncerte su održale i džez dive Bisera Veletanlić, Nada Pavlović, kao i "Vampiri", "Jinx" i Bebi Dol, a "Brankow" je prvi na našoj klupskoj sceni redovno uveo i mešovite nastupe tokom kojih DJ-a uživo prate saksofonista i perkusuinista, što u Beogradu do sada nije bio slučaj.


Delić atmosfere sa "Hed Kandi" žurki
http://www.youtube.com/watch?v=P9_6EA4bWIk

Share:

  • Facebook
  • MySpace
  • Delicious
  • Google
  • StumbleUpon
  • Twitter

Oceni ovo delo

Komentari