Home  ::  Šta?  ::  Muzika  ::  Warrior’s Dance Festival

Anketa

Nedeljno popodne

Kako volite da provodite jesenje/zimsko nedeljno popodne?

U tržnom centru

U tržnom centru

U parku

U parku

U muzeju

U muzeju

U bioskopu

U bioskopu

Ispred TV-a

Ispred TV-a

Na Internetu

Na Internetu

Rezultati

Muzika

Warrior’s Dance Festival

Čuvena britanska grupa The Prodigy i AAA Production ekskluzivno predstavljaju Warrior’s Dance Festival (WDF) koji je zakazan za subotu, 15. septembar u 17.00h

Warrior's Dance Festival

Festival će biti održan na Kalemegdanskoj tvrđavi, lokaciji koju je kao najimpozantniju odabrao sam bend.
Nastavljajući se na veliki uspeh prvog festivala održanog u Tokiju 2009. i izvrsne reakcije s prošlogodišnjeg spektakla u Milton Keynes Bowlu u Londonu, bend The Prodigy odlučio je da ovo iskustvo prenese ljudima u Srbiji i regionu. Osećajući da ovde imaju svoje snažno uporište, a posebno posle nezaboravnih koncerata koje su 1995. i 2005. održali u Beogradu, kao i 2007. i 2009. na festivalu Exit u Novom Sadu koji je tih dana zabeležio rekordne posete, članovi benda s nestrpljenjem iščekuju ponovni dolazak u Srbiju, i to s potpuno novim konceptualnim događajem!
Warrior's Dance Festival Beograd predstaviće najbolji i najinovativniji program današnje muzičke scene, zasnovan na smeloj kreaciji i ideji koja favorizuje brze, tvrde ritmove i gitare. Festival obećava da će obezbediti raznovrsnu zabavu i koncerte na glavnoj i još dvema dodatnim binama naziva Take Me To The Hospital i Invaders Must Die. Koncertima će se predstavljati specijalni gosti iz Srbije i inostranstva, a na festivalskoj lokaciji biće postavljene i razne umetničke instalacije inspirisane futurističkom industrial tematikom, naravno, s moćnim centralnim nastupom grupe The Prodigy, koja će tom prilikom ekskluzivno za našu publiku predstaviti deo najnovijeg materijala najavljenog za 2012. godinu.
Na prvom izdanju Warrior's Dance Festivala u Beogradu pored benda The Prodigy kao specijalni gost nastupiće predvodnik nove generacije ekstremne elektronske muzike, revolucionarni i progresivni Skrillex. Jaku domaću podršku pružiće crossover dub reaggae povratnici Eyesburn i punkeri za sva vremena - Ritam nereda i Goblini. Programska težnja festivala jeste i da se istaknu novi trendovi, pa će tako svoju muziku predstaviti i electro punk-pop heroine Lollobrigida, psihodelična electro rock senzacija Petrol, kao i grupe čije vreme tek dolazi - industrial pioniri DreddUp i alternativni rock bend Hype, čiji se debi album s nestrpljenjem očekuje.
Više detalja: www.warriorsdancefestival.com
Warrior's Dance Festival2

Share:

  • Facebook
  • MySpace
  • Delicious
  • Google
  • StumbleUpon
  • Twitter

Oceni ovo delo

Komentari


Magazin

Muzika

Novi album benda The Prodigy premijerno u Beogradu

Novi album benda The Prodigy premijerno u Beogradu

Domaćini predstojećeg Wariror's Dance Festivala koji će se 15. septembra održati u Beogradu, bend The Prodigy, su najveći deo ove godine proveli u studiju pripremajući novi album, koji se očekuje krajem godine.