Home  ::  Šta?  ::  Knjige  ::  Akcije u knjižarama Delfi

Anketa

Nedeljno popodne

Kako volite da provodite jesenje/zimsko nedeljno popodne?

U tržnom centru

U tržnom centru

U parku

U parku

U muzeju

U muzeju

U bioskopu

U bioskopu

Ispred TV-a

Ispred TV-a

Na Internetu

Na Internetu

Rezultati

Knjige

Akcije u knjižarama Delfi

Izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi, u želji da obraduju svoje verne kupce, pripremili su sjajne akcije: *3 knjige za 999 dinara! Od ponedeljka, 25. marta, u svim Laguninim klubovima čitalaca, knjižarama Delfi, kao i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs počinje sjajna akcija u okviru koje ćete tri knjige u izdanju Lagune moći da kupite po ceni od samo 999 dinara.

slika
U Laguninim klubovima čitalaca u Bosni i Hercegovini tri knjige sa ove akcije možete kupiti za 19,99 konvertibilnih maraka dok će čitaoci u Crnoj Gori tri knjige moći da kupe za samo 9,99 evra.

Akcija će trajati do 25. aprila. Za knjige na ovoj akciji neće važiti količinski i članski popusti.

Spisak naslova koji su na akciji možete pogledati na sajtu www.laguna.rs i www.delfi.rs.

*Poklon uz „Veliku knjigu o bojama"

Boje određuju naš život, pokreću nam čula i jačaju kreativnost. To što volimo neke konkretne boje mnogo govori o nama. „Velika knjiga o bojama" psihologa i književnika Klausbernda Folmara je razigrano i zabavno ispripovedano znanje o bojama koje će pomoći da se u svakodnevici prevaziđe sivilo.

Svi koji od utorka, 26. marta, kupe „Veliku knjigu o bojama" u knjižarama Delfi na poklon dobijaju Express olovku - eliminator mrlja. Ova olovka je neophoda svakome, prva pomoć za otklanjanje većine nastalih mrlja. Jednostavna za upotrebu i veoma efikasna u hitnim situacijama za mrlje koje nastanu u nezgodnom trenutku.

U kapitalnom delu „Velika knjiga o bojama", reč je o mnogim aspektima boje kao takve:

- Psihologija i simbolika boja,

- Saveti za uređenje životnog prostora,

- Tipovi kojima određene boje dobro stoje, odevanje i šminka,

- Međusobno delovanje različitih boja,

- Učenja o bojama, od Njutna i Getea do moderne,

- Narodna verovanja i mitologija,

- Poreklo naziva boja i pigmenti,

- Važni saveti za umetničke slikare i zanatlije,

- Meditacija na boje i vežbe opažanja.

Spisak knjižara Delfi možete pogledati na sajtu www.laguna.rs i www.delfi.rs.

Akcija traje dok ima zaliha.

*Mia i ja i ti

Izdavačka kuća Laguna i kompanija „Bambi-Banat" pripremili su najslađu akciju za mališane.

U svim knjižarama Delfi uz kupovinu knjiga „Mia i trubica" ili „Mia i vilenjaci" iz poznatog filmovanog serijala „Mia i ja" na poklon dobijate kesicu Plazma keksića za decu.

Knjiga „Mia i vilenjaci" opisuje Miju kao sasvim normalnu devojčicu, osim što se u njenom posedu nalazi tajanstvena knjiga o dalekom čarobnom svetu zvanom Sentopija. Jednog dana se dogodilo čudo: Mia se obrela usred tog predivnog carstva - kao vila koja ume čak i da razgovara s jednorozima! Ali ovaj prekrasan raj je u opasnosti. Miji i njenim novim prijateljima vilenjacima predstoji velika avantura: spasavanje Sentopije!

„Mia i trubica" je uzbudljiva knjiga koja govori o Mijinom prijateljstvu sa Vinsentom u internatu i pozivu da se vrati u Sentopiju. Ovo prekrasno carstvo vilenjaka svojim napadima i dalje ugrožava zlobna Pantea. No pančić Fedor poseduje sasvim poseban instrument. Njegova trubica je vrlo delotvorno oružje protiv svih neprijatelja. Nažalost, Fedor je rasklopio svoju trubicu u delove i ne zna više kako da ih sastavi...

Poleti i ti s Miom i Plazma keksićima u carstvo vilenjaka i najslađeg ukusa.

Obradujte svoje mališane omiljenim dečjim Plazma keksićima za decu sa dodatno obogaćenom mlečnom formulom, omega 3 masnim kiselinama koje doprinose boljoj koncentraciji i boljem pamćenju, kao i 12 vitamina i 3 minerala za pravilan rast i razvoj dece. Plazma keksići za decu pružaju zdravo i razigrano odrastanje uz različite oblike keksića, i to u obliku životinja.

Najslađa akcija za mališane traje dok ima zaliha.

Share:

  • Facebook
  • MySpace
  • Delicious
  • Google
  • StumbleUpon
  • Twitter

Oceni ovo delo

Komentari