Home  ::  Magazin  ::  Vesti  ::  Pozorište  ::  Majstori plesa ponovo u Kombank Areni!

Anketa

Nedeljno popodne

Kako volite da provodite jesenje/zimsko nedeljno popodne?

U tržnom centru

U tržnom centru

U parku

U parku

U muzeju

U muzeju

U bioskopu

U bioskopu

Ispred TV-a

Ispred TV-a

Na Internetu

Na Internetu

Rezultati

Pozorište

22. 12. 2013

Majstori plesa ponovo u Kombank Areni!

Lord of the dance, posle više nego uspešnih nastupa koji su zadivili publiku i "zatresli" Kombank Arenu, 18. marta ponovo dovode predstavu koju nazivaju čudom modernog sveta!

slika
Prodaja karata za nastup trupe čuvenog irskog plesača Michaela Flatleya Lord of the dance, koji će se održati u Kombank Areni 18. marta 2014. godine, počela je u petak, 13. decembra.

Ulaznice su po cenama od 2200, 2500, 2900, 3300 i 4000 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama:  Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, "Ušće" Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs

Ova univerzalna postavka Majkla Fletlija gotovo da ne silazi sa lista najprodavanijih predstava i sa pravom se nametnula kao vodeći plesni spektakl u svetu.  Za 18 godina koliko postoje, prerasli su u profesionalnu organizaciju koju čine dve stalno aktivne trupe koje nastupaju po celom svetu. Najbolji plesni šou na svetu do sada je oborio više svetskih rekorda.

Iako nisu deo popularne kulture, ,,leteci Irci'' mogu da se pohvale time da dobra koreografija, muzika, prica i kombinacija svega toga zajedno puni svetske arene od  Meksika do Moskve i od Tokija do Teksasa.

"Show piece extravaganza" kako ga opisuje LA Tajms, "Lord of the Dance" je magična avantura prizora i zvukova koja prenosi publiku u mitsku prošlost. Od trenutka kada se svetla ugase pa do poslednjeg bisa publika je opčinjena maestralno orkestriranom kombinacijom preciznih plesnih koraka, vrhunskog osvetljenja i vizuelnih efekata sa muzičkim numerama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Majkl Fletli, tvorac i direktor ovog međunarodno nagrađivanog igračkog fenomena, dokazao je svoju viziju da srce i razum, ujedinjeni kroz muziku i ples, brišu sve tradicionalne granice. Lord of the dance neprekidno ruši sve rekorde na biletarnicama širom sveta, ostavljajući publiku bez daha, željnu još malo magije.

Igra puna života, energije i emocije, kostimi i najuvežbaniji igrači na svetu, dovoljni su razlozi da ne propustite ovaj muzički događaj.

Budite deo irske magije u KOMBANK Areni!

Share:

  • Facebook
  • MySpace
  • Delicious
  • Google
  • StumbleUpon
  • Twitter

Oceni ovaj članak

Komentari


Detaljnije

Gde?

Kombank arena

Kombank arena

Bulevar Arsenija Čarnojevića 58, Novi Beograd Informacije o događajima u areni kao i cenama ulaznica isključivo preko