Home  ::  Magazin  ::  Vesti  ::  Pozorište  ::  StandUpFest 2013 od 3. oktobra

Anketa

Nedeljno popodne

Kako volite da provodite jesenje/zimsko nedeljno popodne?

U tržnom centru

U tržnom centru

U parku

U parku

U muzeju

U muzeju

U bioskopu

U bioskopu

Ispred TV-a

Ispred TV-a

Na Internetu

Na Internetu

Rezultati

Pozorište

16. 09. 2013

StandUpFest 2013 od 3. oktobra

Treći po redu StandUpFest, beogradski međunarodni festival stand up komedije, održaće se od 3. do 6. oktobra u Domu omladine Beograda. Ovogodišnji slogan festivala je „antiapatija", a kao i svake godine do sada, proširen je program i pripremljene su neke novine, kako bi kriterijumi publike bili zadovoljeni.

Program počinje 3. oktobra, kada će publika imati prilike da vidi najbolje mlade nade iz tri zemlje regiona: Hrvatske, BiH i Srbije. O pobedniku će odlučiti žiri i reakcija publike, a nagrada za najboljeg je nastup na StandUpFestu na Lentu 2014. (SLO, Maribor) kao i na StandUpFestu u Beogradu 2014.

Drugi i treći dan festivala rezervisani su za reviju najboljih komičara iz regiona, tako da će publika imati priliku da gleda kraće nastupe nekoliko fenomenalnih komičara kao što su Saško Kocev (MK), Ivan Šarić (HR), Tin Vodopivec (SLO), Filip Andronik (BiH), Marina Orsag (HR)...

Nastupiće i ekipa komičara iz organizacije Standup.rs, koja je odgovorna za osnivanje i razvitak scene stand up komedije u Srbiji, kao i glavni producent i organizator StandUpFesta. Tu su: Srđan Dinčić, Jelena Radanović, Aleksandar Perišić, Nikola Silić i dr.

Poslednje večeri festivala publika će imati prilike da uživa u dva i po časa programa sa stand up zvezdom iz Irske - Dylanom Moranom. Binu će sa njim podeliti i Srđan Dinčić (Standup.rs) i Tin Vodopivec (SLO). U Beograd Dylan dolazi sa potpuno novom predstavom „Yeah, yeah".

Za dolazak ovakve zvezde zaslužni su, osim organizacije Standup.rs, i London Calling (GB) i Mick Perrin Worldwide. London Calling je partner organizacije Standup.rs, a zahvaljujući ovom partnerstvu gost Beograda je ranije ove godine bio i čuveni komičar Eddie Izzard.

Program festivala

Četvrtak, 3. oktobar u 20:30
„Open region": Srbija, Hrvatska, BiH, Slovenija
Nastupaju: SRB: Kaja Vidić, Radomir Nestorović, Ivan Nikolić; BiH: Dino Ćatović, Mate Grbavac i Alan Dardagan; HR: Timea Vojković; SLO: Uroš Kuzman
Program vodi Srđan Dinčić (Standup.rs)

Petak, 4. oktobar u 20:30
Nastupaju: Ivan Šarić (HR), Jelena Radanović (Standup.rs), Martina Ipša (SLO), Aleksandar Perišić (Standup.rs)i FilipAndronik (BiH)
Program vodi Tin Vodopivec (SLO)

Subota, 5. oktobar u 20:30
Nastupaju: Saško Kocev (MK), Goran Furjan (HR), Marina Orsag (HR), Nikola Silić (Standup.rs)
Program vodi Aleksandar Perišić (Standup.rs)

Nedelja, 6. oktobar u 20:30
Nastupaju: Tin Vodopivec (SLO), Srđan Dinčić (Standup.rs), Dylan Moran „Yeah, yeah"
Promo video

Prodaja ulaznica počinje 25. avgusta, a ulaznice će moći da se kupe na svim šalterima Eventima, kao i da se rezervišu online (www.eventim.rs). Cene ulaznica: 3. oktobar: 300 rsd; 4. oktobar: 500, 600 rsd; 5. oktobar: 500, 600 rsd; 6. oktobar: 1.200 i 1.400 rsd; (cene se odnose na parter i balkon).

Share:

  • Facebook
  • MySpace
  • Delicious
  • Google
  • StumbleUpon
  • Twitter

Oceni ovaj članak

Komentari


Detaljnije

Gde?

Dom omladine Beograda

Dom omladine Beograda

Adresa: Makedonska 22/IV Tel. 3220 127, http://www.domomladine.org