Home  ::  Magazin  ::  Vesti  ::  Pozorište  ::  U samoći pamučnih polja

Anketa

Nedeljno popodne

Kako volite da provodite jesenje/zimsko nedeljno popodne?

U tržnom centru

U tržnom centru

U parku

U parku

U muzeju

U muzeju

U bioskopu

U bioskopu

Ispred TV-a

Ispred TV-a

Na Internetu

Na Internetu

Rezultati

Pozorište

06. 09. 2013

U samoći pamučnih polja

Delo Bernarda Marie Koltesa biće premijerno izvedeno 11. septembra od 20.30, u UK Parobrod. Glavne uloge poverene su glumcima Vladimiru Aleksiću i Milutinu Miloševiću.

Pozorišni komad "U samoći pamučnih polja" rađen je po delu jednog od najvećih dramskih pisaca dvadesetog veka, čija dela pretočena u pozorišne komade uvek privuku veliku pažnju kulturne javnosti. Projekat UK Parobrod podržao je Francuski institut u Beogradu.

"Ovim pozorišnim projektom Parobrod želi da napravi uzbudljivu i gledanu predstavu, koja će spajati moderne pozorišne tendencije sa formom sposobnom da privuče publiku sa posebnim ukusom, za koju verujemo da postoji u mnogo većem broju nego što možemo da naslutimo", rekla je Milena Rajković, direktorka UK Parobrod.

Reprizni termini izvođenja predstave, zakazani su u naredna tri dana po izvođenju premijere, 12, 13, i 14. septembar u 20.30.

Ekipu predstave čine, Stevan Bodroža, režiser, Slobodan Obradović, dramaturg, Damir Todorović, koreograf i kreativni konsultant, Srđan Matijašević, kostim i scena, Vedran Vučić, muzika i obrada zvuka, Ivan Medenica, prevod teksta, Dijana Marojević, scenski govor i Ivan Grlić, fotograf.

Share:

  • Facebook
  • MySpace
  • Delicious
  • Google
  • StumbleUpon
  • Twitter

Oceni ovaj članak

Komentari