Home  ::  Magazin  ::  Vesti  ::  Ostalo  ::  Superheroji na biciklu

Anketa

Nedeljno popodne

Kako volite da provodite jesenje/zimsko nedeljno popodne?

U tržnom centru

U tržnom centru

U parku

U parku

U muzeju

U muzeju

U bioskopu

U bioskopu

Ispred TV-a

Ispred TV-a

Na Internetu

Na Internetu

Rezultati

Ostalo

23. 01. 2014

Superheroji na biciklu

U Beogradu će se 34. put održati biciklistička vožnja pod nazivom "Kritična masa" sa temom Superheroji na biciklu. Okupljanje počinje u subotu 25. januara u 16:30 na Trgu Republike, a sama vožnja počinje u 17:00 i kretaće se centaralnim beogradskim ulicama i bulevarima.

slika
Očekuje se više od sto biciklista u već tradicionalnoj vožnji koja se već skoro tri godine održava svake zadnje subote u mesecu i zalaže za promociju bicikla kao sredstva transporta. Ovaj put pozivamo učesnike da se maskiraju kao superheroji i da se zajedno superherojski provozamo po centru Beograda i pokažemo da bicikl može da se vozi i zimi. Poželjno je, pored toga što će doći na svojim super dvotočkašima, da se i opreme u skladu sa tematikom (verujemo u kreativnost učesnika), kao i  i da okače na bicikle svetleće ventile, prednja i zadnja svetla, led trake i sve ostalo što svetli! Dobrodošle su i pištaljke, vuvuzele, zvončići i sve ostale drangulije koje prave buku. Pozivamo i sve ostale korisnike nemotorizovanih vozila da nam se pridruže na svojim supertočkovima (superskejteri, superroleraši, supertrotinetaši...).

Dobrodošli su svi ljudi dobre volje koji žele da ovaj grad postane SUPERGRAD!

Okupljanje počinje u subotu 25.01.2014 u 16:30 na Trgu Republike, a sama vožnja počinje u 17 h i kretaće se centaralnim beogradskim ulicama i bulevarima.  Nakon završene vožnje nastavljamo druženje i žurku u Kafe - knjižari  "Meduza" u Gospodar Jevremovoj br.6 gde se ruta završava,  uz projekciju kratkih filmova i fotografija sa dosadašnjih Kritičnih masa. Za sjajnu muziku i atmosferu biće zadužena ekipa iz Udruženja građana Ulice za bicikliste i pozivamo sve koji ne stignu na vožnju da nam se naknadno pridruže posle 18 h.

Kritična masa je zajednička biciklistička vožnja koja se odvija u preko 300 gradova širom sveta, sa ciljem skretanja pažnje na probleme sa kojima se biciklisti i biciklistkinje susreću u svakodnevnom saobraćaju. U Beogradu, održava se svake poslednje subote u mesecu sa početkom u 17h sa Trga Republike.

više informacija: www.uzb.rs

Superherojska ruta: http://ridewithgps.com/routes/3926042

Share:

  • Facebook
  • MySpace
  • Delicious
  • Google
  • StumbleUpon
  • Twitter

Oceni ovaj članak

Komentari