Home  ::  Magazin  ::  Vesti  ::  Muzika  ::  DJ Chad Andrew u The Tube

Anketa

Nedeljno popodne

Kako volite da provodite jesenje/zimsko nedeljno popodne?

U tržnom centru

U tržnom centru

U parku

U parku

U muzeju

U muzeju

U bioskopu

U bioskopu

Ispred TV-a

Ispred TV-a

Na Internetu

Na Internetu

Rezultati

Muzika

29. 01. 2014

DJ Chad Andrew u The Tube

DJ Chad Andrew, lider novog američkog deep - tech house talasa, gostuje 1. februara po prvi put u Srbiji i to u beogradskom klubu "The Tube". Ovaj momak sa sunčane Floride, koji je leto proveo na čuvenom ostrvu zabave Ibici, dolazi u okviru zimske turneje.

Chad-ov deep i masan gruv kojim pleni svaka njegova traka vrlo brzo su skrenuli pažnju nekim od najuticajnijih faca svetske andergraund scene, kao što Yaya, Enzo Siraguza, Gel Abril i Marc Antona. Posle dve sezone u nizu na ostrvu zabavi Ibici, gde je radio na parti serijalu tINI & The Gang i nastupao u gotovo svakom klubu, postao je i ekskluzivac na label-u Dissonant, čiji je vlasnik upravo Marc Antona. Nastup Chad Andrew-a organizuje nova agencija na domaćoj elektronskoj sceni Dirty Bookings, kojoj je ovo ujedno i premijerna žurka.

Lepa uvertira za gostovanje Amerikanca su dve žurke ovog vikenda. Jedan od naših najboljih DJ-eva, Dejan Milićević, i naša DJ dama Tijana T. imaće posle višemesečne pauze novi zajednički nastup u petak, (24. januar). Dan kasnije (subota, 25. januar) je velika Grotto Gathering žurka, na kojoj će nastupiti Oysha, Calavera & Manya, ali i duo Babysitters, koji su izdali za pretižne label-ove Hed Kandi i Ministry of sound. Kao specijalan poklon, u subotu će svi gosti koji dođu do 00.30 sati dobiti besplatne koktele.

Share:

  • Facebook
  • MySpace
  • Delicious
  • Google
  • StumbleUpon
  • Twitter

Oceni ovaj članak

Komentari


Detaljnije

Gde?

Tube

Tube

Adresa: Simina 21 (Ulaz iz Dobračine 17), Telefon: 063 783 65 92, Site: www.thetube.rs e-mail: info@thetube.rs