Home  ::  Magazin  ::  Vesti  ::  Muzika  ::  Novogodišnji muzički maraton u Parobrodu

Anketa

Nedeljno popodne

Kako volite da provodite jesenje/zimsko nedeljno popodne?

U tržnom centru

U tržnom centru

U parku

U parku

U muzeju

U muzeju

U bioskopu

U bioskopu

Ispred TV-a

Ispred TV-a

Na Internetu

Na Internetu

Rezultati

Muzika

24. 12. 2013

Novogodišnji muzički maraton u Parobrodu

Specijalni novogodišnji muzički maraton održaće se 26. decembra u Ustanovi kulture Parobrod i biće ujedno prilika da oprobamo sve mogućnosti novog, renoviranog prostora Parobroda kroz realizaciju 3 žanrovski različita muzička koncerta na tri nivoa.

slika
PROGRAM:

Četvrtak, 26.12. od 20h,  koncert filmske muzike "OH, WHAT A MOVIE,...WHAT A MUSIC!"

U saradnji sa Fakultetom muzičke umetnosti pozivamo Vas na koncert muzike za film "OH, WHAT A MOVIE,...WHAT A MUSIC!"

Koncert na spratu ulaz iz G. Jevremove 33

Ulaz na ovaj događaj je slobodan!

Četvrtak, 26.12. od  20.30h

Nastupom Hornsman Coyote & Soundsystem sa specijalnim gostima, u četvrtak 26. decembra 2013. godine sa početkom u 20.30 sati, u Ustanovi kulture Starog grada Parobrod, nastavlja se sezona kreativnih unplugged nastupa poznatih muzičkih sastava, na kojima se bendovi predstavljaju u svojim neobičnim izdanjima.

Hornsman Coyote će nastupiti u izdanju u kome je obišao svet. Postava grupe Soundsystem koju čine Martinees selacta kao selektor, Dju prateći vokal i specijalni gost na klaviru, Vladimirom Krkljuš, provozaće vas zvucima organskog reggae-a. Za ovu priliku Coyote i ekipa spremaju i unplugged deo koncerta koji čini ovaj nastup veoma posebnim.

Novi koncept "Amstel unplugged" koncerata, koji će se u Parobrodu održavati u kontinuitetu sve do maja 2014. godine, poseban akcenat stavlja na umetničku stranu muzike i na njenu ekspresiju. Nakon veoma posećenog prvog nastupa benda Vasil Hadžimanov Trio, u okviru drugog u nizu ekskluzivnih koncerata, u okviru unplugged bloka, nastupiće naš međunarodno najpoznatiji rege autor, Nemanja Kojić Kojot, frontmen benda Eyesburn zajedno sa bendom Soundsystem i specijalnim gostima.

Početak koncerta zakazan je za 20.30 sati, a cena karata, koje je se mogu kupiti u UK Parobrod, svakog radnog dana od 9 do 22 sati, iznosi 500 dinara.

Naredni ekskluzivni koncerti u UK Paraobrod biće održani početkom iduće godine, 1. februara 2014. Nastupiće rok sastav Rebel Star, a tri nedelje kasnije, 22. februara 2014. godine poznati pop-rok bend Kristali.

Četvrtak, 26.12. od 21h Scena "Das Boot"

Trio Krug
Repertoar čine kompozicije modernog džeza, a grupa je do sada nastupala po beogradskim klubovima kao sto su "Ptica", klub "FLU" i "Čekaonica".

Aleksandar Grujiić - klavir
Ivan Maksimović - kontrabas
Nikola Đokić - bubnjevi 

Ulaz na ovaj događaj je slobodan!

Share:

  • Facebook
  • MySpace
  • Delicious
  • Google
  • StumbleUpon
  • Twitter

Oceni ovaj članak

Komentari