Home  ::  Magazin  ::  Vesti  ::  Muzika  ::  Novogodišnji muzički programi u dvorani Apolo

Anketa

Nedeljno popodne

Kako volite da provodite jesenje/zimsko nedeljno popodne?

U tržnom centru

U tržnom centru

U parku

U parku

U muzeju

U muzeju

U bioskopu

U bioskopu

Ispred TV-a

Ispred TV-a

Na Internetu

Na Internetu

Rezultati

Muzika

21. 12. 2013

Novogodišnji muzički programi u dvorani Apolo

Nakon uspešnog otvaranja nove dvorane "Apolo" krajem novembra, koncertom sastava "Rundek Cargo Trio" i organizovanja prvog "Riverside Blues Summit-a" i tradicionalnog "Rock Fest-a", Dom omladine Pančevo najavljuje novogodišnji muzički program koji će se održavati do kraja decembra u dvorani "Apolo".

slika
Novogodišnji muzički program počinje u subotu, 21. decembra u 21 čas, specijalnom žurkom „DJs: Marko Nastić i Lea Dobričić" a nastavlja se koncertom klasične muzike kamernog gudačkog orkestra „Kamerata Pančevo" u četvrtak, 26. decembra sa početkom u 20 časova. Ljubitelje rokenrola u subotu, 28. decembra očekuje sjajan program, kada nastupaju sastavi „Repetiror" i „Straght Mickey and the Boyz". Za novogodišnju noć, 31. decembra, Dom omladine pripremio je poseban program: koncert benda „Bad Copy" i „New Year Swag" žurku. 

DJs: Marko Nastić i Lea Dobričić
21.decembar u 21.00, dvorana „Apolo"
Cena ulaznice: 400 dinara u pretprodaji, 500 na dan programa

DJ Marko Nastić:
Tokom devedesetih Marko Nastić je postao sastavni deo svih važnih tehno događaja u Beogradu i Srbiji. Već do svoje 25. godine je svirao sa didžejevima poznatim u svetskim razmerama kao što su Karl Koks, Riči Hotin, Marko Karola, Kevin Saunderson, Grin Velvet, Adam Bejer, Bili Nesti i Sven Fet. Pridruživanjem timu „Recycled Loops", kao i potpisivanjem za berlinsku didžej agenciju „Kne'Deep", Nastućeva internacionalna karijera nastavlja da cveta. Svoju prvu vanevropsku turneju odradio je 2002. godine u Brazilu, a sada redovno nastupa u Britaniji, širom Azije i Evrope. Marko Nastić je stvorio prvu srpsku tehno izdavačku kuću pod imenom Recon Warriors, u okviru koje funkcionišu još dva lejbela - "Recon Light" i "Traffica". Nastić je glavni akter promocije tehno zvuka u Srbiji i najaktivniji srpski didžej u inostranstvu.

DJ Lea Dobričić:
Pobednica takmičenja „Burn Studios Resedency 2013" i rezident prestižnog Ibica kluba „Privilege".
U maju 2010. godine osvojila je i mesto među stotinama takmičara na Remix Contest „Stefano Noferini - Papi", a njen remix je izdat na "Deeperfect records" etiketi. Od tog momenta uspostavila je saradnju sa mnogim izdavačkim kućama poput Bosphorus Underground Recordings, Italo biusiness, Freshin, Butane recordings, Lovable Fairy Tale, Killing Machine, No-Logic...Njen rad se bazira na deep house-u, tech house-u, minimal-u i techno-u.

Koncert „Kamerata Pančevo": Tango
26. decembar u 20.00, dvorana „Apolo"
Cena ulaznice: 150 dinara

Solisti : Sreten Jović - viola i Aleksandra Jović - violina
gosti koncerta: Gudački orkestar Muzičke škole Jovan Bandur
Na programu: Pjacola: Adios nonino, Milonga del angel, Oblivion, Romance del Diablo, Grand Tango, Primavera Potena, Libertango

Kamerni gudački orkestar „Kamerata Pančevo" osnovan je 2010. godine na inicijativu mladog umetnika Sretena Jovića. Od samog početka okuplja najperspektivnije mlade umetnike naše zemlje. Glavni i osnovni princip kojeg se drže je visok kvalitet izvođenja muzike, maksimalni profesionalizam i velika ambicija. U sklopu projekta „Koncertna sezona 2013" održali su četiri koncerta kamernog kudačkog orkestra sa solistima i tri koncerta kamerne muzike.

Koncert „Repetitor" i „Straght Mickey and the Boyz"
28. decembar u 21.00, dvorana „Apolo"
Cena ulaznice: 200 dinara u pretprodaji, 300 na dan programa

Repetitor
"Repetitor" je beogradska rokenrol grupa nastala 2005. godine, pridruživanjem Ana-Marije Cupin (bas, glas), Mileni Milutinović (bubnjevi) i Borisu Vlastelici (gitara, glas) koji su već neko vreme svirali zajedno. "Repetitor" od početka 2006. godine nastupa po Beogradu a kasnije i po ostalim većim gradovima u Srbiji i sa grupama Partibrejkers, Kanda, Kodža i Nebojša, Jarboli, Dža ili bu, Obojeni program. Prvi studijski snimak grupe, singl „Ja", koji je objavljen na kompilaciji "Jutro će promeniti sve?", proveo je pet nedelja na prvom mestu liste domaćih singlova Radija B92. Repetitor učestvuju sa tri pesme i na kompilaciji "Zdravo, zdravo, zdravo" (Kultur Akt, 2008), na kojoj je predstavljeno pet tada novih bendova iz Beograda. Njihov debi album „Sve što vidim je prvi put" snimljen je 2008. godine. Trenutno promovišu svoj novi  album „Dobrodošli na okean".

Straight Mickey and the Boyz
"Straight Mickey and the Boyz" definiše se kao eksplozivni rokenrol, sirova i nepatvorena energija na fenomenalnim živim nastupima, autentičan stav i muzička kompetencija. U relativno kratkom roku sasvim su zasluženo izborili mesto retke poslastice u srcima pravih (retkih) ljubitelja istinske rokačine. Uživaju da improvizuju, stoga im pesme nikada ne zvuče isto, a često ni sami ne znaju kuda će ih to u svirci odvesti. Njihovi fanovi reaguju na sve to i zato na koncertima samo od njih, fanova, zavise forme pesama i njihova dužina trajanja.

Doček Nove 2014: „Bad Copy" i „New Year Swag"
31. decembar u 21.00, dvorana „Apolo"
Cena ulaznice: 1400 dinara u pretprodaji, 2000 na dan programa

Bad Copy
"Bad Copy" je hip-hop sastav iz Beograda nastao 1996. godine, a koji danas čine Skaj Vikler, Timbe i Ajs Nigrutin. Bend iza sebe ima tri studijska albuma: Orbod mebej iz 1996. Godine, Sve sami hedovi iz 2003. i Najgori do sada iz 2006. godine. Povratnički album „Krigle" predstavlja prvo studijsko izdanje sastava Bad Copy još od naslova „Najgori do sada" iz 2006. godine i po po prvim kritikama verovatno njihov najbolji rad.

„New Year Swag" - „Friday Swag"
„Friday Swag" je serijal žurki koji traje već treću sezonu, a ovog puta će vam se predstaviti u specijalnom izdanju - NEW YEAR SWAG. Radi se o "crnoj" muzici - RnB, Rap, Funk i Soul zvuku. 

Za vreme od kako je nastao pa do danas, ovaj serijal žurki se pretvorio u prepoznatljiv brend koji je uspeo da okupi veliki broj zadovoljnih gostiju, fanova, izvođača I saradnika. 

Friday Swag ekipu čine: 
Lazar Radovac - DJ Laki 
Miloš Mirković - DJ Rokam 
Nikola Janković - DJ Phaty
Mihailo Milovanović - Dizajner i fotograf, čovek koji je zaslužan za ceo vizuelni identitet Friday Swaga.
"Friday Swag" se može pohvaliti gostovanjima popularnih stranih i domaćih izvođača koji su svojim nastupima doprineli još većoj popularnosti, a neki od njih su: Lil' Fame (iz grupe M.O.P.) & Termanology (USA), Bizzo Bodega (HR), VIP, Struka i Lud, Gazda Paja, Lou Benny, Sick Touch i mnogi drugi... „Friday Swag" ekipa je takodje i organizator prvog Booty Shake/Twerk takmičenja koje je privuklo veliki broj ljudi, medija i sponzora. 

Program možete pogledati na zvaničnom sajtu: http://www.domomladinepancevo.rs/rok-fest-2014/

Karte za sve programe Doma omladine možete kupiti na biletarnici dvorane „Apolo". Radno vreme biletarnice je od 12h do 18h, subotom od 14h do 18h.

Share:

  • Facebook
  • MySpace
  • Delicious
  • Google
  • StumbleUpon
  • Twitter

Oceni ovaj članak

Komentari