Home  ::  Magazin  ::  Vesti  ::  Filmovi  ::  "Uspavana lepotica" u Cineplexxu

Anketa

Nedeljno popodne

Kako volite da provodite jesenje/zimsko nedeljno popodne?

U tržnom centru

U tržnom centru

U parku

U parku

U muzeju

U muzeju

U bioskopu

U bioskopu

Ispred TV-a

Ispred TV-a

Na Internetu

Na Internetu

Rezultati

Filmovi

19. 12. 2013

"Uspavana lepotica" u Cineplexxu

Najveća baletna trupa sveta, 22. decembra vraća se na platno bioskopa Cineplexx Delta City u sezoni 2013/2014 sa prikazivanjem snimka baleta "Uspavana lepotica" iz 2011. godine u terminu od 17 časova.

slika
Princezu Auroru je na dan njenog rođenja proklela zla vila i ona na svoj šesnaesti rođendan pada u dubok san. Probuditi je može samo poljubac princa...

Balet nastao prema bajci Šarla Peroa već je svojom izvođenjem 1890. godine postigao neverovatan uspeh među publikom i kritikom. Vanvremenska bajka i priča o kraljevskom paru koji je očajnički želeo dete predstavlja remek-delo koreografa Marijuša Petipa sa bajkovitim elementima - prekrasnom princezom, začarani snom i zgodnim princom. Nova verzija jednog od napopularnijih i najcenjenijih koreografskih dela klasičnog repertoara Jurija Grigoroviča privući će pažnju čitave porodice i svih ljubitelja bajki tokom božićnih praznika.

Balet „Uspavana lepotica" traje 155 minuta, koreografiju potpisuju Marijuš Petipa i Jurij Grigorovič, dizajn svetla Vinicio Čeli, dok se scenografijom bavio Ezio Frigerio.

Insert iz Boljšoj baleta „Uspavana lepotica" možete pogledati na sledećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=MxhtCkN9Gb0

Karte za sezonu 2013/2014 Boljšoj teatra su u prodaji i mogu se kupiti po ceni od 1.200 dinara po predstavi. Ukoliko se odlučite da propratite sezonu 2013/2014 Bošljoj teatra u celosti, pojedinačna cena ulaznice je 950 dinara. 

Više informacija možete naći na sajtu www.cineplexx.rs .

Share:

  • Facebook
  • MySpace
  • Delicious
  • Google
  • StumbleUpon
  • Twitter

Oceni ovaj članak

Komentari


Detaljnije

Gde?

Cineplexx

Cineplexx

Tržni centar "Delta City", Jurija Gagarina 16, Telefon 2203-876