Home  ::  Magazin  ::  Kritika  ::  Knjige  ::  YC izdvaja: E. L. James - Pedeset nijansi - siva

Anketa

Nedeljno popodne

Kako volite da provodite jesenje/zimsko nedeljno popodne?

U tržnom centru

U tržnom centru

U parku

U parku

U muzeju

U muzeju

U bioskopu

U bioskopu

Ispred TV-a

Ispred TV-a

Na Internetu

Na Internetu

Rezultati

Knjige

23. 08. 2012

YC izdvaja: E. L. James - Pedeset nijansi - siva

Pedeset nijansi - siva jeste prvi deo erotske trilogije koji ispituje mračnu, neistraženu stranu seksualnosti. Počinje kao gotovo bilo koja ljubavna priča: lepa studentkinja književnosti Anastasia Steele upoznaje Christiana Greya, sivookog, prelepog, moćnog muškarca.

Laguna

slika
Ubeđena da je njihov sastanak loše prošao, pokušava da više ne misli na taj događaj, sve dok se Grey ne pojavi u prodavnici u kojoj ona radi i pozove je da izađu. Neiskusna i naivna Ana šokirana je činjenicom da ga želi. Kada je on upozori da je za nju bolje da među njima ne bude ničega, Ana ga želi još više, a kada se upuste u strastvenu ljubavnu aferu, ona će otkriti koje su njene stvarne želje ali i strašne tajne koje Grey skriva od drugih. Neodoljiva magnetska privlačnost pogađa je poput udara groma, ali tad počinje mračna čarolija zbog koje Pedeset nijansi - siva obara sve moguće rekorde.

Ovaj roman do sada je u svetu prodat u deset miliona primeraka, prava su prodata u trideset sedam zemalja, a cena plaćena za ekranizaciju knjige postigla je apsolutni rekord - čak pet miliona dolara. Pedeset nijansi - siva jeste knjiga koju i žene i muškarci čitaju s jednakim žarom.

Share:

  • Facebook
  • MySpace
  • Delicious
  • Google
  • StumbleUpon
  • Twitter

Oceni ovaj članak

Komentari